Dyre lån

Kjøper du bolig kan du legge det i søknaden hos din bank for det kan øke sjansene for å få lån, for du kan bruke dette som sikkerhet på lånet. På den måten kan du slippe billigere unna. Har ud tenkt på hva du vil bruke lånet på?

Du kan gamble på casino men selv om du har mye kunnskap i dette er sjansene store for at du taper så slike lån abefales ikke. Klarer du å bruke lånet på noe du f.eks investerer i som kan gi deg prodit kan du komme billigere unna lånet gjelden. Du kan dra på ferie eller kjøpe leilighet, sistnevnte kan du alltids selge og da klarer du enkelt å tilbakebetale lånet på.

>

Lokale banker gir alltid bedre lånebetingelser enn online firmaer som er lagd bare for lånegrunner.Å betale i tide betyr at du da slipper purregebyr og økte renter på fakturaene, derfor lønner det seg å betale fort. Nordmenn tar opp mye lån, det fordi vi er vant med mye penger og vant til å bruke mye også. Reklamer er det masse av og mange blir fristet, ofte når de ikke har tenkt nøye over lånene.

Hos oss finner du gode selskaper som gir deg gunstige lån. Sjekk listen nedenfor.

Axo Finans
Besøke
Opptil 500.000
Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere!
Loan Butler
Besøke
Få tilbud fra 17 banker med en lånesøknad! Standardeksempel: * Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Superfinans
Besøke
Lån opptil 400.000 Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.


Hvordan fylle opplysningene.

Her har vi skrevet noen tips om hvordan fylle opplysninger hos lånefirmaer, dette kan..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Vet du hvor mye du kan låne?

Du kan finne ut hvor mye du kan låne hos banker, det finnes forskjellige metoder for dette men det tryggeste svaret får du..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Info om hvordan man søker lån.

Er dette første gang du låner penger? Å låne er ikke så vanskelig, det du først gjør er..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Råd og tips om ulike lån

Renter er ofte høyere i et forbrukslån fordi bankene ikke har sikkerhet i hus eller bil og kan dermed ikke ta pant i dette..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Når lån blir for dyre..

Har du kontaktet din lokale bank eller noen i din by/bygd? Dette kan ofte være en..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Når å få lån er vanskelig..

Noen gode råd om å få lån uten for store problemer. Om du bor hjemme hos dine foreldre så er dette et pluss, for det betyr..

Klikk her for å lese artikkelen