Forbrukerlaan

Syns du tiden går treigt? Trenger noe å finne på? Da kan et forbrukslån passe for deg. Mange har mange drømmer og har lyst til å finne på morsomme ting men har ikke penger til det. Et forbrukerlaan kan da være akkuratt det du trenger. Et slikt lån betyr nemlig det, å ha et lån til å bruke penger i fritiden med. F.eks reise, feste, dra på kino etc. Forbrukslån er et dyrt lån og det er heller ingen sikkerhet bak de.

Forbrukslaan kan brukes for å shoppe klær, sko, mens det finnes dårlige eksempler på de som spiller bort penger på casino eller investerer i aksjer, da lån ikke er bra med pengespill eller investering sliter mange av de til å betale ned på lånet.

Forbrukslån er veldig populært lånetilbud på internett og det brukes oftest av ungdommer mellom 18-24. Det viser seg at det er vanskeliger e ta opp lån når man har lån fra før av. Du bør oplyse alt som det er, bor du hos foreldrene dine er det enklere å få innvilget lånet. Selv om mange mener at slike lån ikke er noe bra, kan det være bra en periode for å kvitte seg med depresjon etc. som kan forværre problemer. Slik lån går oftest til aktiviteter i hverdagen, reise etc. og kan hjelpe veldig på humøret. Om du er student bør du Går du på skole ta opp lån hos lånekassen fordi det er mye billigere.

Vi ønsker deg lykke til med lånet!

Axo Finans
Besøke
Opptil 500.000
Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere!
Loan Butler
Besøke
Få tilbud fra 17 banker med en lånesøknad! Standardeksempel: * Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Superfinans
Besøke
Lån opptil 400.000 Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.


Hvordan fylle opplysningene.

Her har vi skrevet noen tips om hvordan fylle opplysninger hos lånefirmaer, dette kan..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Vet du hvor mye du kan låne?

Du kan finne ut hvor mye du kan låne hos banker, det finnes forskjellige metoder for dette men det tryggeste svaret får du..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Info om hvordan man søker lån.

Er dette første gang du låner penger? Å låne er ikke så vanskelig, det du først gjør er..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Råd og tips om ulike lån

Renter er ofte høyere i et forbrukslån fordi bankene ikke har sikkerhet i hus eller bil og kan dermed ikke ta pant i dette..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Når lån blir for dyre..

Har du kontaktet din lokale bank eller noen i din by/bygd? Dette kan ofte være en..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Når å få lån er vanskelig..

Noen gode råd om å få lån uten for store problemer. Om du bor hjemme hos dine foreldre så er dette et pluss, for det betyr..

Klikk her for å lese artikkelen