Informasjon om å søke

Å søke lån kan ofte være enklere enn mange tror, det aller første man gjør er å finne om låne muligheter for så å velge det beste. Du skriver et beløp ned som du vil låne, hvor mange år du kommer til å bruke til nedbetale etc.

Det kan være 10 år f.eks. Dess lenger du bruker på å betale dess mer høyere renter blir det. Skriv da ned navn, adresse og slikt. Send søknaden og innen timer eller en dag vil bankene kontakte deg og si om de har godkjent dins øknad eller ikke. Pengene vil da komme etter en dag.  Nå er det strengere regler for å ta opp lån, norske myndigheter har gått imot de massive reklamene for forbrukslån og prøver å få nordmenn til å ha bedre kontroll.

 

Alle som søker etter kredittlån vil bli tatt en sjekk for å se om du er kredittverdig. Man vil få mail om dette etterpå. Etter 1-2 måneder når du har fått lån vil du få din første faktura. Du vil bli tatt kredittsjekk av for å se om du er kredittverdig. Du får brev i post eller mail om dette noen dager etterpå. Om 2 måneder om du er innvilget lånet vil du få din første faktura. Betaler du ikke kan du komme i inkasso og da er det veldig dyrt. Du vil hos noen firmaer få mulighet til å få mastercard eller visa som du kan bruke til å ta ut lånene på.

Axo Finans
Besøke
Opptil 500.000
Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere!
Loan Butler
Besøke
Få tilbud fra 17 banker med en lånesøknad! Standardeksempel: * Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Superfinans
Besøke
Lån opptil 400.000 Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.


Hvordan fylle opplysningene.

Her har vi skrevet noen tips om hvordan fylle opplysninger hos lånefirmaer, dette kan..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Vet du hvor mye du kan låne?

Du kan finne ut hvor mye du kan låne hos banker, det finnes forskjellige metoder for dette men det tryggeste svaret får du..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Info om hvordan man søker lån.

Er dette første gang du låner penger? Å låne er ikke så vanskelig, det du først gjør er..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Råd og tips om ulike lån

Renter er ofte høyere i et forbrukslån fordi bankene ikke har sikkerhet i hus eller bil og kan dermed ikke ta pant i dette..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Når lån blir for dyre..

Har du kontaktet din lokale bank eller noen i din by/bygd? Dette kan ofte være en..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Når å få lån er vanskelig..

Noen gode råd om å få lån uten for store problemer. Om du bor hjemme hos dine foreldre så er dette et pluss, for det betyr..

Klikk her for å lese artikkelen