Refinansiere

Om du sliter med mye gjeld kan du prøve å refinansiere for da kan du få et mye bedre lånetilbud enn de mange banker du har og klare enklere å betale ned lånene. Istedenfor å ha 5 lån kan du samle alle og ha et lån, da betaler du 50% mindre og kan også istednefor å betale 9000kr betale 2000kr per måned.

refinansiere gjeld, gjeld refinansiering

Dette vil gjøre det enklere for din økonomi. Det beste er å gå til din lokale bank men om du ikke får ordnet det der kan du søke nedenfor hos våre firmaer som kan gi forenkle lånene for deg.

Det er ikke enkelt å få dette innvilget for om man har rykte på å skylde penger vil man bli sperret på en del områder. Med betalingsanmerkninger er det veldig vanskelig, men er verdt å søke da en slik deal er verdt mye.   Det er veldig stressende for økonomien å skylde penger, samt psyken. Derfor bør du gjore noe med dette, refinansieringslaan betyr at man samler alle lån og bare har et enkelt lån å forholde seg til, dette gjør det som sagt billigere. Slik kan du få lån.

Axo Finans
Besøke
Opptil 500.000
Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere!
Loan Butler
Besøke
Få tilbud fra 17 banker med en lånesøknad! Standardeksempel: * Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Superfinans
Besøke
Lån opptil 400.000 Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

 

Hvordan fylle opplysningene.

Her har vi skrevet noen tips om hvordan fylle opplysninger hos lånefirmaer, dette kan..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Vet du hvor mye du kan låne?

Du kan finne ut hvor mye du kan låne hos banker, det finnes forskjellige metoder for dette men det tryggeste svaret får du..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Info om hvordan man søker lån.

Er dette første gang du låner penger? Å låne er ikke så vanskelig, det du først gjør er..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Råd og tips om ulike lån

Renter er ofte høyere i et forbrukslån fordi bankene ikke har sikkerhet i hus eller bil og kan dermed ikke ta pant i dette..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Når lån blir for dyre..

Har du kontaktet din lokale bank eller noen i din by/bygd? Dette kan ofte være en..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Når å få lån er vanskelig..

Noen gode råd om å få lån uten for store problemer. Om du bor hjemme hos dine foreldre så er dette et pluss, for det betyr..

Klikk her for å lese artikkelen