Vanskelig å få lån?

Vi har noen tips om hvordan du kan bedre få lån, om du bor hjemme av og til skriv at du bor hjemme, dette øker sjanser for å få lån. Skriv ikke feil opplysninger men bor du halvparten av tiden hjemme og delvis i egen leilighet f.eks kan du skrive ned dette. Brutto inntekt er viktig for bankene, det er best å skrive en høy sum men husk at dette må stemme overens.

Har du ikke gjeld, skriv det ned, da det å ha masse lån skader søkanden. Har du både jobb og er ufør skriver du at du jobber da det høres bedre ut. Om du noensinne er blitt innlagt på psykiatrisk og tatt opp lån mens du har vært lagt inn kan du få disse fjernet. Du kan kontakte advokat om dette, sjansene er store for at du vinnner saken, sånn var det før, selv om det har blitt vanskeligere siste perioden.

Det er alltid bedre å klare seg selv enn å gå på NAV. Om du har gjeld og går på NAV kan du prøve å få gjeldsornding, dette kan slette hele din gjeld. Det kan ta 2 år der du må vise at du klarer deg og ikke får mer gjeld. Ellers vil ordningen bli slettet. Du kan søke flere ganger, det kan vøre greit å vente noen uker før neste lånesøknad.

Axo Finans
Besøke
Opptil 500.000
Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere!
Loan Butler
Besøke
Få tilbud fra 17 banker med en lånesøknad! Standardeksempel: * Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Superfinans
Besøke
Lån opptil 400.000 Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.


Hvordan fylle opplysningene.

Her har vi skrevet noen tips om hvordan fylle opplysninger hos lånefirmaer, dette kan..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Vet du hvor mye du kan låne?

Du kan finne ut hvor mye du kan låne hos banker, det finnes forskjellige metoder for dette men det tryggeste svaret får du..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Info om hvordan man søker lån.

Er dette første gang du låner penger? Å låne er ikke så vanskelig, det du først gjør er..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Råd og tips om ulike lån

Renter er ofte høyere i et forbrukslån fordi bankene ikke har sikkerhet i hus eller bil og kan dermed ikke ta pant i dette..

Klikk her for å lese artikkelen

     

Når lån blir for dyre..

Har du kontaktet din lokale bank eller noen i din by/bygd? Dette kan ofte være en..

Klikk her for å lese artikkelen

 

Når å få lån er vanskelig..

Noen gode råd om å få lån uten for store problemer. Om du bor hjemme hos dine foreldre så er dette et pluss, for det betyr..

Klikk her for å lese artikkelen